Pender en de 11-jarige zoon van Cavalier Royale bleven als enige foutloos onder de 36 seconden. Het podium kleurde verder volledig Nederlands. Harrie Smolders volgde op de tweede plaats met de 13-jarige Monaco N.O.P. (Cassini II). Samen met Sf Equestrian 's Long John Silver 3 (Lasino) vervolledigde Jur Vrieling het podium.

Deze volledige top drie hield het foutloos in de barrage. Met één springfout volgde Malin Baryard-Johnsson en de 14-jarige BWP-merrie, H&M Indiana (Kashmir van Schuttershof) op de vierde plek. De top vijf werd afgewerkt door Philipp Weishaupt en Coby (Contagio). Het duo reed eerder naar de winst in de GP-kwalificatie.

Voor de Belgen was het 'net niet'. Niels Bruynseels reed als beste Belg net buiten de prijzen met Matador. Samen met de zoon van Emerald plaatste Bruynseels zich op de dertiende plek.

In het eindklassement wist Ben Maher zijn positie te behouden en kon Pieter Devos de eindzege niet opeisen. Ben Maher hield zijn leiderspositie in het klassement en wint zo het seizoen van 2022. Voor Maher betekent dit een extra cheque van ruim 235.000 euro.



Volledige uitslag