Die winnaar werd de Britse Nicole Lockhead Anderson. Zij kon in het zadel van I Am Harley (v. Harley) een foutloze ronde achter haar naam noteren in 46,32 seconden. Mariano Martinez Bastida en Messento (v. Messenger) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij kwamen niet in de buurt van het hout en klokten af in 46,65 seconden. Gerrit Nieberg maakte de top drie compleet. Hij rekende op D-Coroquada I (v.Contender) om in 47,74 seconden een foutloze ronde te springen.

David Simpson (Ovidius vd Donkhoeve) en Alexander Zetterman (Amoour SA) werden respectievelijk vierde en vijfde.

De beste Belgische prestatie kwam van Louise Ameeuw. Zij reed Nasty Boy de Muze zonder springfouten naar de finish en stopte de chrono na 49,07 seconden. Dat leverde haar de zevende plaats op. Leon Brutsaert en Corelone Tour Vidal (v. Mylord Carthago) volgden op de achtste plaats. Zij noteerden een mooie nulronde in 49,39 seconden. Mathieu Guery en Callac de Cyramol (v. Quintago I) werden twaalfde.

Eerder vandaag werd de Grand Prix van de Silver Tour al gereden. De overwinning kwam hier in Spaanse handen.Mariano Martinez Bastida reed Action Force als snelste doorheen de barrage. Het duo klokte af in 40,12 seconden.  Thibeau Spits werd de beste Belg op de zevende plaats. Hij reed Impress-K van't Kattenheye Z (v. Indoktro van't Kattenheye) foutloos doorheen de barrage in 46,23 seconden.