Lokale springruiter, Kevin Gonzalez De Zarate Fernandez won de rubriek voor vijf- en zesjarigen. Samen met Leonida bleef de Spaanse springruiter als enige foutloos onder de 31 seconden. Het paar werd opgevolgd door Mario Wilson Ferandes met de AES-merrie, Indira Do Casal. 

België's Lieven Devos volgde op het podium met onder het zadel Frederick Cannaert's E-Risingson Z (Elvis ter Putte). Mike van Belle volgde op de vierde plek met de Zangersheide-hengst, Zarco Di Arezzo Z (Zandor Z).  Ook Vincent Lambrecht sprong zich in de prijzen. De West-Vlaming loodste zijn Hummer du Seigneur (Jenson van't Meulenhof) foutloos naar de zevende plek.

In de 1.10m ochtenproef plaatste Melissa Laenen zich op de derde plek met Jaegermeister K (Boris van het Kluizebos). Sophie Stockdale won de ochtendproef met de BWP-merrie, Hella (Winningmood vd Arenberg). De 12-jarige BWP-merrie komt uit de fokkerij van Jos Aegten. Flandria Rent-ruiter, Kasper De Boeck volgde met één tijdsfout op de negende plek met onder het zadel Ildivo.

De jonge Belgische ruiter, Kasper de Boeck scoorde eveneens met winst in de 1.25m rubriek. Op de rug van Gerenia (Cantos) bleef hij in de 1.25m proef net geen drie seconden voor op de Spaanse concurrentie.


Alle resultaten