Melanie Gelin kon de proef ook vandaag winnen in het zadel van de zesjarige Qatar B (v. Quiran). Ze waren pijlsnel en klopten af op 24,96 seconden, een tijd die niet meer te verbeteren viel. Qatar B was meteen ook de beste zesjarige van de proef. 

Paulien Schepers kwam net zoals gisteren erg dicht bij de overwinning. Met Prince Charming van het Wilgenhof (v. Mylord van'T Vlasmeer) was ze net iets trager en in 26,47 seconden eindigde ze op de tweede plaats. Pieter kenis en de Corrado I-hengst Commander Bond namen de derde plaats voor hun rekening. 

Michael Jung reed Qwatt (v. Qualito) naar de vierde plaats. De vijfde plaats was wel weer voor België dankzij Pascale Haep Quesera de Muze (v. Fantomas de Muze). Verder konden ook Steven Vermeir (Ralf Van'T Heyveld), Thierry Goffinet (Kalif de l'Aulne), Melanie Gelin (Elvis Uno Vhr Z), Lennert Korsten (Charlotte 123 Z) en Romy Ruijl (Kiss Dk Z ET) zich klasseren in deze proef. 


CSI3* - 1m40 twee fasen special 

De 3* 1m40-rubriek werd gewonnen door Marie Hecart en Bulgari de Carva (v. Diamant de Semilly) in een tijd van 27,89 seconden. Wout-Jan van der Schans was met For The Moment (v. Mr. Blue) slechts elf honderdsten trager dan de winnaars, wat resulteerde in een tweede plaats. Mouda Zeyada nam met Katia (v. Emerald van't Ruytershof) de derde plaats voor zijn rekening. 

Jeroen Appelen zorgde in deze proef voor de beste Belgische prestatie. Hij reed Ghost Z (v. Game Boy D) mooi foutloos door het parcours wat resulteerde in een achtste plaats. Jan van Alken klasseerde zich met Mousse van de Start (v. Tonixe) op de negende plaats. 

CSI1* 1m30 tegen de klok
Louke Baeten en Adare (v. Royal Bravour) waren de onklopbare combinatie in de 1* 1m30-rubriek. Zij konden winnen in de pijlsnelle tijd van 64,37 seconden. Perry Geryl zagen we met Little Miss Sunshine Max (v. Der Senaat 111) terug op de derde plaats. Met Come To London Z (v. London) zagen we hem ook op de vijfde plaats terug. Tenslotte kon ook Fiona Lazzara (Mimosa DV) zich op de valreep nog klasseren in deze proef.