In de Youngster Tour finale bleek Thiago Ribas Da Costa met de zesjarige Sooper Trooper (Diamant de Semilly), onverslaanbaar. Het paar won eerder al tijdens de kwalificaties. Samen met de zesjarige ruin bleef Da Costa ruim één seconde voor op België's Melanie GElin en haar zesjarige BWP'er.

De derde plaats van deze finale kwam op naam van Eoin McMahon met onder het zadel de zevenjarige Casalla Blue PS (Casallco).

Net buiten de top drie volgde Marcus Ehning in het zadel van de Plot Blue-merrie, Plot's Princess. Italië's Lorenzo de Luca vervolledigde de top vijf met zijn KWPN'er, Londontime (Hummertime).

Jerome Guery springt in kijker

In de CSI2* 1.40m rubriek bleek Jerome Guery de Belgische sterkhouder. Samen met Larcone (Larimar) sprong Guery foutloos naar de vijfde plaats in deze rubriek. Proefwinst kwam op naam van Olivia Sponer en de 14-jarige Crazy Girl (Corlensky G). Omar Karaevli en de 12-jarige BWP-ruin, Livingstone van het Peggershof (Ogano Sitte) volgden op de tweede plaats voor Khaled Almobty met de 15-jarige Soccero 2 (Singulord Joter).