Hiermee bleef ze Lotje van Hees voor die met Evita R Z (v. Elvis Ter Putte) de tweede plaats voor haar rekening nam. Het duo kwam niet in de buurt van het hout en klokte af in 29,06 seconden. Axelle Druyts sleepte met Lexi de Nuit Z (v. Le Blue Diamond vh Ruytershof) de bronzen medaille in de wacht door in 31,31 seconden een foutloze ronde te springen. 

Jeroen van Herck (Paljas van het Eelshof) en Febe Bosschaerts (Izzy) vervolledigden de top vijf.

Ook in het 1m00 was Maya Hendrickx de snelste. Dit keer zadelde ze Bontgirl Z om in 25,15 seconden een foutloze ronde te springen. Hiermee bleef ze nipt Paulien Hannes voor die Faranka naar de tweede plaats reed. Het duo kon de nul behouden en klokte af in 25,16 seconden. Jan Janssens en Matisse du Sud Z (v. Mithras de Regor) vervolledigden de top drie. Voor hen was er een foutloze ronde in 29,10 seconden. 

Jonas Damen (Danny B) en Veronique Vanees (Gloria Emelwerth) werden vierde en vijfde.

In het 95 cm tot slot was Maya Hendrickx opnieuw de beste. In het zadel van Gentle reed ze alle concurrentie naar huis door in 22,50 seconden een foutloze ronde te springen. Tessa Renders en Charline van't Koningshof Z namen de tweede plaats mee naar huis. Zij noteerden een foutloze ronde in 23,13 seconden. Lobke van de Ven en Emerald sprongen naar de derde plaats.

Klik hier voor alle resultaten