De overwinning was voor Guido Franchi. Hij kon in het zadel van Violino Il Palazzetto (v. Verdi) een foutloze ronde springen in 25,95 seconden. Umberto Reboldi en Heros de Regor (v. Malito de Reves) namen de tweede plaats voor hun rekening. Ook voor hen was er een foutloze ronde in 27,17 seconden. Marco Filippo Bologni en Convois (v. Cordess) namen de derde plaats mee naar huis. 

Klik hier voor de resultaten

Ook in de rubriek voor 6-jarige paarden werd de Belgische eer hoog gehouden. Andrea D'Antoni sprong naar de overwinning. Hij kon in het zadel van Liricolm (v. Lincolm L) een foutloze ronde springen in 39,00 seconden. Tatiana Troiani volgde met Palmiro de Muze (v. Denzel van't Meulenhof) op de tweede plaats. Voor hen was er een foutloze ronde in 39,32 seconden. Riccardo Bordoni en Zagali (v. Cristallo) namen de derde plaats mee naar huis na een nulronde in 40,32 seconden.

William Furlini (Casal Dorato) en Andrea Scianaro (Pink vd Bisschop) eindigden op de vierde en de vijfde plaats. 

Klik hier voor de resultaten

Tot slot kon Maxime Harmegnies zich met Chico de Laubry Z (v. Cicero Z) ook nog plaatsen op de twaalfde plaats in de rubriek voor 7-jarige paarden. Het duo liet alle balken in de lepels en finishte in 38,90 seconden. De overwinning was voor Shannon Mejnert. Zij reed Balotelli Love (v. Baldini II) naar de overwinning in 35,44 seconden. Marco Filippo Bologni (Dionisi) en Guido Franchi (Othello van't Meerhof) eindigden op plaatsen twee en drie.

Klik hier voor de resultaten