Sebrechts bleef in het zadel van Cristel een goede halve seconde voor Paris Sellon. De Amerikaanse was zo op de rug van Anna JO (Acodetto 2) goed voor een tweede plaats. Het brons was voor Zoe Conter die voor Stephex Stables de 11-jarige Hickstead dochter, Lazy uitbracht.

De top vijf wordt verder vervolledigd door de Noorse Therese Sohol Henriksen met Cyclone l'Epivent (Ulixe), voor Nederlander Lars Kersten op Quatinka (Frh Quaid).

Virginie Thonon sprong met High Tech Vy de Septon (Del Piero P&B) naar een zesde plaats

Uitslag CSI3* - 1.45m

Elissa Strubbe plaatst zich binnen top 5 in CSI2* 1.40m

In de voorafgaande CSI2* 1.40m rubriek was de winst overtuigend voor Melanie Cloarec op de rug van Cartouche de Pleville (Ensor van de Heffinck). Cloarec finishte bijna 5 seconden sneller dan Richard Vogel met Goja I (Clarimo). Alicia Heiniger sloot de top drie af in het zadel van Jumpfax Vip (Quaprice Bois Margot).

Ook hier prijzen voor de Stephex Stables, want Petronella Andersson stuurde de BWP hengst Ollister du Lys (Hunter's Scendro) naar een vierde plaats, gevolgd door Elisa Strubbe met Grey Boy B (Singapore).

Nog een andere Stephex amazone, Emilie Conter, viel net buiten de top vijf op Legolas Ter Wilgen (Emmerton).

Uitslag CSI2* - 1.40m

Nog meer Belgische winst in CSI1* - 1.25m

Tijdens de laatste proef van de dag, een 1* concours over een hoogte van 1.25m, mocht Emile Rogiest het goud mee naar huis nemen. Hij eindigde met Mr. Pialot Z (Mr. Blue) voor landgenote Stephanie D'Andrimont op Casprelli (Cooperit). De derde plaats ging naar Rogelio Pellerano en Temporelle de Fritot (Diamant de Semilly).

Op vier klasseerde Tony Stormanns op Came (Camaro M), voor Mick Vales en Quantum Z (Quidam de Revel).

Uitslag CSI1* - 1.25m