Mathieu Guery en de 9-jarige Zangersheide-ruin, Tender Dream Hero Z (Thunder vd Zuuthoeve) bleven slechts een tiende van een seconde voor op Cyril Cools met onder het zadel Steve Tinti's Seahorse Z (Snecidx).

Het Belgische duo werd opgevolgd door Cedric Wold en DSP Chicitito (Crossfire). Net buiten het podium volgde Nadja Peter Steiner met Harry KM (Hunters Scendro), voor de Nederlandse springruiter, Remco Been. Been werkte de top vijf af met Hank Melse's Zangersheide-ruin, Bridgetown Z (Big STar Jr k Z).

België's Jérôme Guery vervolledigde het Belgische feest. Guery volgde in de prijzen met de 10-jarige Quilana Denfer. Samen met de dochter van Quidam de Revel sprong Guery foutloos naar de zesde plek.

Nathalie Willems scoort in 1.40m Bronze Final

Na een barrage met negen sprong Nathalie Willems met de BWP-merrie, Olala Mve HC (Bisquet Balou vd Mispelaere) foutloos naar de vijfde plaats. Willems noteerde zo de traagst foutloze omloop. De proefwinst kwam uiteindelijk op naam van Claire Beecroft met de 13-jarige BWP-merrie, Kandora (Berlin).