Guery en de zoon van Thunder vd Zuuthoeve sprongen met net geen seconde voorsprong naar de eindzege. Op het podium volgde Karl Brocks in het zadel van de negenjarige dochter van Comme Il Faut, Cordijana 4. Het paar bleef daarbij nipt voor op Evelyne Putters en BWP-merrie, Oriana Van 't Ruytershof (Vigo d'Arsouilles).

Net buiten het podium volgde Michael Schlicklin met Cuba Island (Casaltino) voor Virginie Thonon met de sBs-hengst, Dayton Sitte (Ogano Sitte).

Ann Carton-Grootjans volgde met Nox Blue van de Hertogen (VDL Zirocco Blue) voor Dimme D'Haese met Next Funky de Muze (Elvis ter Putte). In de top acht plaatste ook Christophe Vanderhasselt zich met zijn eigen gefokte, Opportunity Vitseroel (Elvis Ter Putte).

Uitslag

Guery en Time-Breaker S Z op één in GP-kwalificatie

Als zoon van weet de jongste Guery wat hem te doen staat. De jonge ruiter behaalde twee zeges op rij bij het Azelhof. In het zadel van Time-Breaker S Z, een achtjarige ruin van Toulon uit de fokkerij van P. Sleutels was hij de beste in de 1* 1.30m kwalificatieproef. De tweede plaats was voor Gina van Dam en de Z-merrie Whaloucusalme K Z (What a Kashmir K, fokker: Cees Klaver). 

Guido Hornesch stuurde Nailah, een eigen gefokte BWP merrie van Kannan naar vier. Op vijf volgde Virginie Thonon met Junon de Prefontaine (Jamal vd Heffinck, fokker: Françoise Collart-Duquesne). 

Uitslag


F.© Danny Apers