Grand Prix 1,35m

Mathieu Bourdeauhui won deze hoofdklasse met Joyride S van Wilm Vermeir. In 36,18 seconden waren ze bijna drie seconden sneller dan Louke Baeten met Andretti S, een zoon van Corland. De Zweedse Sofia Westborg kon met Daska het brons veroveren in 39,59 seconden. 

De vierde plaats was voor Egyptenaar Abdelrahman Ikram en Hooligan R Z, een achtjarige zoon van Hooch DH van Infinity Horses. Anne Claire Breton en Sina (Spiderman) finishten als vijfde voor Canada. Marthe Heudens werd zevende met Kriskras (Ugano Sitte), Jan Caers en Nico Baerts werden negende en tiende. 

1,20m

Johnny Stevens was hier de winnaar van dienst. Met Evico (Cicero Z) finishte hij in 26,84 seconden op de eerste plaats. Nico Baerts volgde met Vamouretta als tweede in 29,79 seconden, Malin Bollen greep de derde plaats met Serieuse du Rouet (Allegreto). Lisa Giappone en Ceren Ertoz maakten de top vijf compleet. 

1,20m pony's

In de hoogste ponyrubriek won de Nederlandse Joyce Wolters met Karl van Orchid's (Kanshebber). Landgenoot Lars Maathuis volgde met Jolly, Lore Loenders en Luna werden derde voor ons land. 

Klik hier voor alle resultaten.