Die winnaar werd een winnares. De Poolse Aleksandra Kierznowska ging in het zadel van Badorette (v. Numero Uno) als een speer door het parcours. Het duo liet hierbij alle balken in de lepels en klokte af in 40,36 seconden, een tijd die erg moeilijk te evenaren bleek. De snelle Britse amazone Chloe Aston kwam het dichtst in de buurt. Zij kon met Flavie van de Helle (v. Carlow vd Helle) een foutloze ronde achter haar naam noteren. Het duo stopte de chrono na 40,50 seconden. Michael Greeve maakte de top drie compleet. Hij stuurde Jacksonville Eurohill (v. Emerald) foutloos doorheen de barrage in 41,08 seconden. 

Daan van Geel (Just Blue) en Francisco José Mesquita Musa (Catch Me Marathon) vervolledigden de top vijf na een foutloze barrage in respectievelijk 41,19 en 41,39 seconden. 

Mathias Hazebroek werd de beste Belg op de achtste plaats. De thuisruiter kon in het zadel van Cointreay vd Wouwerse Velden Z (v. Cupido vd Hoefslag Z) een foutloze ronde springen in 42,13. Hiermee bleef hij zowel Niels Bruynseels (Nauwiska van de Pereboom), Rik Hemeryck (Inoui du Seigneur) en Jeroen Appelen voor die plaatsen negen tot en met elf voor hun rekening namen. 

Pieter Clemens (Cayadix Hero Z) en Elisa Strubbe (Deejay KDW Z) konden zich ook klasseren.

Klik hier voor de resultaten

Eerder vandaag reed Jens Vandenberk zich al in de kijker in het 1m35. Er werd in twee fases gesprongen en hij slaagde er met Cynthia Z (v. Calvados) in om alle balken in de lepels te laten. Het duo kwam door de chrono na 31,12 seconden wat hen de vierde plaats opleverde. Dimme d'Heise en Valentina Hoeben rede ook naar een top tien klassering. D'Haese reed Hathina (v. Harley VDL) in 34,63 seconden naar de negende plaats, voor Hoeben en Pilar Dwerse Hagen (v. Carlow vd Helle) was er een foutloze ronde in 36,25 seconden. Pieter Clemens (Cara Mia 155) en Arnaud Gaublomme (Jezebeau BC) waren ook geklasseerd.

Klik hier voor de resultaten

In het 1m10 tot slot reed Juliette Herpoel naar de overwinning. Zij kon in het zadel van Carrera KDW Z (v. Corland) een foutloze ronde springen in 31,77 seconden. Bliss Nys en Keenly Hope du Bois Bourdon (v. Espoir des Merisiers) volgden op de tweede plaats. Zij lieten alle balken in de lepels en finishten in 32,33 seconden. Mieke Wils en Ragazzo AV (v. George Z) eindigden ook in de top vijf. Hun foutloze ronde in 35,75 seconden leverde hen de vierde plaats op.

Andere Belgische klasseringen kwamen van Rachel Loverix (Amalia 111Z), Axelle Schmitt (Noir Desir de Bourguignon), Lotte Voordeckers (Fenja van't Jaegershof), Thierry Ravel (Airline R), Charlotte Berghmans (So Easy KDW Z) en Juliette Berghmans (D Day De Lison Z).

Klik hier voor de resultaten