Over twee fasen wist de Boeck de zesjarige ruin foutloos te houden in deze rubriek voor vijf- en zesjarige paarden. Hun tijd liet hen stranden op de vierde plaats maar daarmee zijn ze wel de beste Belgische combinatie van de dag bij de jonge paarden. 

de Boeck moest de Duitse Stephanie Böhe voorlaten in het zadel van Kassandra P (v. Kasanova de La Pomme). Voor haar kwam Wilma Hellström op twee met Camblin Colorado (v. Amaretto Darco). De winst was voor Kadiatou (v. Kannan) begeleid door Bernd Döller. 

Bij de zeven- en achtjarige paarden waren het de zusjes Conter die zich een plek in de top tien toe-eigenden. Emilie Conter moest er met Portobella van de Fruitkorf (v. Bamako de Muze) genoegen nemen met de negende plaats na zus Zoe met Tombola Z (v. Toulon) op acht. Zoe bleef eveneens foutloos met Petit Coeur Van 'T Swertland (v. Jamal van de Heffinck) maar was net niet snel genoeg om hen te plaatsen. 

Volledige uitslag YH 5&6
Volledige uitslag YH 7&8

Voor de Boeck stond er nog een tweede én vierde plaats te wachten in de aansluitende tweesterren rubriek over 1.35m. Hij kon rekenen op Lord Cassini Van'T Hulgenrode (v. Cachas) om de tweede plaats te pakken en zadelde eveneens Comme Cornet (v. Comme Il Faut) waarmee hij vierde werd. 

In dezelfde rubriek noteren we nog een negende plaats voor Pieter Clemens met Balou de Revel (v. Balou du Rouet), Emilie Conter strandde op elf in het zadel van Highway (v. Casall). 

Volledige uitslag 2* 1.35m