Waar houd jij je op dit moment zoal mee bezig?

Momenteel ben ik hard aan het studeren. Ik heb namelijk altijd online examens dus die gaan gewoon door. Daarnaast proberen we de paarden in conditie te houden. Ze mogen wel veel meer op de wei nu dan anders. De oudere paarden hebben de laatste weken wat gerust na Spanje, maar met de jongere paarden hebben we wat aan hun conditie en balans gewerkt.

Wat Belgisch kampioen worden je mooiste overwinning van het afgelopen jaar? Had je de overwinning verwacht?

Uiteraard was Belgisch kampioen worden mijn grootste overwinning dit jaar. Zeker omdat het met Loreen was. Daarnaast heb ik nog een aantal leuke proeven gewonnen maar Belgisch kampioen worden heeft/had zeker de meeste betekenis. Ik verwachte op voorhand niet dat ik ging winnen, omdat ik door een dopingzaak (die we uiteindelijk gewonnen hebben) niet kon starten. De dag ervoor hebben ze Loreen pas vrijgegeven. De eerste dag verliep het nog wat stroef en kregen we een fout, maar in de finale liet ze zich van haar beste kant zien en sprong ze formidabel.

Wat zijn je plannen voor de toekomst?

Mijn plannen voor de toekomst zijn voorlopig niet heel duidelijk met deze hele toestand. Ik blijf nog wel net zoals altijd studeren en trainen met de paarden, maar het is niet duidelijk wanneer we terug op wedstrijd kunnen. En daar draait het natuurlijk allemaal om.

Nog een boodschap die je aan iedereen wil meegeven?

Ik zou iedereen die iemand verloren heeft sterkte willen wensen in deze moeilijke tijden. En vergeet vooral niet om afstand te houden en je handen te wassen!