Ciaran Nallon zat in het zadel van de zevenjarige Showoff AF Z (v. Solid Gold Z) en samen vlogen ze door de tweede fase in een tijd van 28,14 seconden, goed voor de overwinning. De Zangersheide merrie was meteen ook de beste zevenjarige van de proef.

Onze landgenote Marthe Heudens zat wel enorm dicht bij de winst. Met de achtjarige BWP-ruin Ombre van't Zorgvliet (v. Emerald van't Ruytershof) klopte ze af op 28,58 seconden, net niet genoeg voor de eerste plaats maar ruimschoots genoeg voor een knappe tweede plaats. Bovendien zat Heudens meteen ook in het zadel van de beste achtjarige van de proef. De achtjarige Zangersheide hengst Add Picobello Z (v. Action-Breaker) sprong samen met Charles Berron naar de derde plaats.

De rest van de top zes was eveneens voor België. Op vier kregen we Karel Cox en Twitter van't Prinsenveld Z (v. Thunder vd Zuuthoeve). Kim Thiry en Conan van Koningspolder Z (v. Cordyon van T&L) sprongen naar de vijfde plaats. Zij bleven voor op Laura Stotzem, die zesde werd met Gina van Berkenbroeck (v. Gitano). 

Verder konden ook Wout Neven (Ouno de Corlato), Cedric Gysbrechts (Django van't Schanshof Z), Patrick Jonkmans (Picco) en Dennis Caubergs (Cannabissa N Plus) zich nog klasseren in deze proef. 


Klik hier voor de volledige uitslag.