Sven Joseph Hadley en Hsh Harper du Seigneur (v. Aganix du Seigneur) gingen met de overwinning naar huis in een tijd van 30.66 seconden. Marie Foulon werd tweede in het zadel van Pickup de Rase (v. Jingo Di Dieu D'Arras) in een tijd van 30.94 seconden. Shane Breen vervolledigde het podium samen met Z7 Dubai Castlefield (v. Darco) in een tijd van 31.25 seconden. 

Tatiana Troiana (Palmiro de Muze) greep juist naast een plekje op het podium. Gauthier Mercenier (Janna des Bergeries) werd vijfde. 

Net buiten de top vijf vielen Bart Clarys en Pepita Di Cantero. Zij werden opgevolgd door Gregory Wathelet en Chacorewa PS. De achtste plaats was ook voor Gregory Wathelet, maar deze keer samen met Flagship de Hus. Marine Scauflaire volgde samen met Jagali d'Hoogpoort. De tiende plek was uiteindelijk voor Gilles Thomas en Pfaff de Kalvarie. 

Klik hier voor de resultaten

Iets later werd ook de CSI 1* 1.10m proef gereden. De overwinning was voor Nicolas Canavan (Clover Falcon). Kasper de Boeck (Caracole Coutil) was de sterkste Belg. Hij werd tweede. De derde plaats was voor de Belgische Celia Alvarado (Grand Cru Van 'T Schaaphof). De rest van de top tien werd tevens ingevuld door de Belgen. 

Zo was de vierde plaats voor Arno Boon (Cleo Z). De vijfde plaats was voor Esteban Basselet (Soyau d'upen).  


Klik hier voor de resultaten