Julia Muth en El Bandiata B (v. El Bundy I) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij sprongen eveneens een foutloze ronde en klokten af in 61,84 seconden. Tobias Thoenes en Frappuccino AG Z (v. Figaro Z) eindigden op de derde plaats na een foutloze ronde in 65,12 seconden. 

Voor Pia-Maria Schröder (Colestros) en Marc Boes (Griffith 2) was er respectievelijk een vierde en een vijfde plaats. 

KI.M**

Hier zorgde Marc Boes voor een Belgische overwinning. In het parcours waarin er rechtstreeks tegen de klok gesprongen werd, reed hij een foutloze ronde in het zadel van Mycorra (v. Mylord Carthago) en klokte hij af in 64,50 seconden. 

Holger Hetzel, de gastheer van het concours, nam de tweede plaats mee naar huis. Hij reed Diacco-Blue (v. Diarado) foutloos naar de finish in 66,83 seconden. Boes nam naast de eerste ook de derde plaats mee naar huis. Het duo liet alle balken in de lepels en klokte af in 67,83 seconden. 

Judith Thoenes (Primavera 70) en Lukas Wilmsen-Himmes (Cadans 4) eindigden op plaatsen vier en vijf.

KI.S*

Markus Renzel schreef op zijn beurt het KI.S* op zijn naam. Hij reed Canmore 4 (v. Casall) als een speer door het parcours en stopte de chrono na 57,21 seconden. Hij was ook goed voor de tweede plaats: dit keer rekende hij op Dobby 31 (v. Larimar) om in 58,47 seconden een foutloze ronde te springen. Hendrik Dowe en Global Clockwise (v. Catoki) eindigden op de derde plaats na een foutloze ronde in 61,48 seconden. 

Marc Boes (Capri's Pearl), Antonia Ercken (Chaya Lotta) en Laurens Houben (Hector van d'Abdijhoeve) vervolledigden de top vijf.

Klik hier voor de resultaten