In de CSI4* Medium Tour 1.45m proef was Dries Dekkers de snelste met D&J Havanna onder het zadel. In een omloop rechtstreeks op tijd finishte ze in 59,14 seconden en waren daarmee iets meer dan een seconde te snel voor Aurelia Loser en Anaba Haize, die tweede eindigden. Ook het brons was voor België met Dominique Hendrickx en Vintadge de la Roque op drie. 

Tenslotte bezorgde Gudrun Patteet ons land nog een derde top tien klassering. Met Sea Coast Guinness sprong ze naar de negende plaats.

Bij de 5-jarige paarden was de overwinning voor Manuel Thiry. Hij mocht dankzij Daredevil Z, die een tijd van 23,58 seconden neerzette in de tweede faze, de ereronde leiden. Op het podium werd hij vergezeld door de Britse Mackenzie Ray met Toblerone OS op twee en Patricia Segura met Hevea Star op drie. 

De rest van de top vijf kleurde volledig Spaans met Luis Astolfi Florez en Double R Black Diamond op vier en Ivan Serrano Saez met Baibaitutu op vijf. 

Daarnaast waren Thibault Vermeulen en Castro goed voor een negende plaats. 

Ook bij de 7-jarigen was Manuel Thiry bovenaan het klassement terug te vinden. Dit keer sprong hij met Flagship de Hus naar de tweede plaats. De winst in deze rubriek was voor de Ier Anthony Condon met Bellevue Celestial. De Italiaan Riccardo Pisani maakte met Chacco's Lawito PS het podium compleet. 

Bij de 6-jarige paarden was het Viktor Daem die de Belgische eer hoog hield met Queen's Lady II op tien. 

Tenslotte was Stephanie Andries met New Jursy van de Noordheuvel terug te vinden op plaats negen in de CSI4* 1.40m Medium Tour. 

Klik hier voor alle resultaten.