Het goud in de 1.40m rubriek ging naar Auke Feenstra. De Nederlandse amazone stuurde haar 8-jarige KWPN merrie Jolineke (Starpower) met een razendsnelle tijd van 63.72 seconden door de finish. Verberckmoes volgde in het zadel van Guidam's Willow The Second op een kleine drie seconden, en greep zo naar een zilveren medaille. Brons ging naar de Ier Damien Doyle en de BWP gefokte Mazzeltof vh Elkenhof (Nabab de Reve).

Dries Dekkers klaarde zelfde klus in 2* 1.35m ochtendrubriek

In de ochtendrubriek bij Sentower Park ging Khaled Almobty met de overwinning aan de haal. Hij stuurde de 12-jarige BWP merrie Katinka vh Valenberghof (Corland) in een tijd van 57.35 seconden foutloos naar het goud. Ook Dries Dekkers wist met D&J Havanna onder de 60 seconden te blijven, en behaalde zo een knappe tweede plaats. Op Drie Volgde Alice Lindgren met Jominka (Ibiza).

Pieter Kenis stuurde de 9-jarige Tangelo van de Zuuthoeve zoon, Igelo, naar een verdienstelijke vijfde plaats. 

Dubbel gescoord door Yari van den Branden in CSI1* 1.30m

Twee maal prijs voor Yari van den Branden in de 1* 1.30m proef. Met de 8-jarige BWP merrie Ohara (Action-Breaker) sprong hij naar goud, kort gevolgd door zichzelf op de rug van de eveneens BWP gefokte Gerard (Apollo van het Lindebos). Brons ging naar Fransisco José Mesquita Musa in het zadel van Fast-Car Imperio Egipcio.

Alle resultaten