Tristan Guisson en Naturelle vh Legitahof Z (v. Nabab de Reve) volgden op de tweede plaats. De Zangersheide merrie kwam niet in de buurt van het hout en klokte af in 40,31 seconden. Bart Jay Junior Vandecasteele en Kadee van het Heikanthof maakten de top drie compleet. Het duo sprong eveneens een foutloze ronde en klokte af in 40,77 seconden. 

Ilona Mezzadri (Arcy Fou) en Anthony Philippaerts (Jango S) vervolledigden de top vijf. 

Andere Belgische klasseringen waren voor Emilia Housen (Noukie Z), Rik Nauta (Limestone Grey) , Evelyne Putters (Hector) en Louise Ameeuw (Zigali PS). 

Pony's Big Tour

In de Big Tour voor pony's domineerde Renske van Middendorp. Zij nam zowel de eerste (Jolly) als de tweede (Funky) plaats mee naar huis. Ook de derde plaats ging naar een Nederlander: Siebe Leemans rekende op Orchid's Lonette (v. Kanshebber) om in 39,17 seconden een foutloze ronde te springen. 

Thilde Strandby Moeller (Manni) en Logan Fiechter (Minerva For Play) vervolledigden de top vijf. 

De beste Belgen waren Seppe Wouters (Kristal Sparkle van Begeveld) en Vic de Plecker (Swarovski). Ze eindigden op plaatsen zes en zeven.

Children 1m25 

Bij de Children reed Seppe Wouters naar de overwinning in het 1m25. In het zadel van Galilea Z (v. Gardento Prova) was hij iedereen te snel af. De jonge Limburger kon een foutloze ronde springen in 27,81 seconden. Josephine Lepage eindigden op de vierde plaats. In het zadel van Blossom van de Herenbrink sprong ze een foutloze ronde in 30,99 seconden. 

Nikita van der Meerschen (Impressario vd Heffinck) en Estelle Gerard (Jedam) konden zich ook klasseren.

Klik hier voor de resultaten