Axel van Colen reed Europe d'Authuit (v. Kannan) foutloos rond in 32,57 seconden. Hiermee was hij sneller dan zijn landgenoot Guillaume Foutrier die met Elana Hope (v. Kannan) de tweede plaats voor zijn rekening nam. Deze combinatie sprong een foutloze tweede fase en klokte af in 33,27 seconden. Matthew Sampson maakte de top drie compleet. Hij reed Jump Star Sih (v. VDL Zirocco Blue) foutloos rond in 33,55 seconden. 

Ludo Philippaerts zorgde voor de beste Belgische prestatie. Hij reed Obama de la Liniere (v. Marius Claudius) in 34,35 seconden naar de vierde plaats. Kendra Claricia Brinkop en Origi Horta (v. Kasanova de la Pomme) vervolledigden de top vijf.

Voor Max Sebrechts (Oryzon van het Schaeck) was er een zesde plaats. 

Klik hier voor de resultaten

Eerder vandaag was er bij de 6-jarigen een Braziliaanse overwinning. Francisco Jose Mesquita Musa en Pepperoni van't Meulenhof (v. Bamako de Muze) lieten alle balken in de lepels en finishten in 33,67 seconden. Tom Sneppe en Pippa Ter Linden volgden op de tweede plaats. Zij lieten het hout onaangeroerd en finishten in 35,38 seconden. Kevin Gielen en Pheline van't Hageland (v. Dieu Merci van T&L) maakten de top drie compleet na een foutloze ronde in 36,33 seconden. 

Shane O'Meara (Nindino PS) en Ines Bruttin (Diamond) vervolledigden de top vijf.

Pascale Haep (Piggle van de Bucxtale), Leon Binard (Picobello de Rigo) en Laetitia Surin (Pipper des Vergers Z) eindigden ook in de top tien.

Klik hier voor de resultaten