Ruben Houben kon rekenen op No Nonsens Van Visa Versa Z om een foutloze omloop in 33,35 seconden neer te zetten in de barrage. Hiermee belandde hij op de eerste plaats. Olaf Van Beers en Etanette C noteerden een zeer snelle tijd van 27,64 seconden maar zagen vier strafpunten achter hun naam staan, wat hen een tweede plaats opleverde. Het podium werd vervolledigd door Monique Becker met Morgana V/D Brouwershoeve die in 29,37 seconden over de finish reed.  

In de tweede omloop van Klasse Z stond Jordy Verboven op kop. In het zadel van Jablo van de Oude Hoeve reed hij over de finish in 50,79 seconden. Monique Becker zat hem op de hielen met Ben Van De Vrunte. Het duo tikte de klok af op 52,93 seconden. Ook op drie was Monique Becker op opnieuw te zien. Met Morgana V/D Brouwershoeve noteerde ze een tijd van 59,53 seconden. 

In Klasse M was het Michel Soors met Madonna Tessa Van De Bresser die met de overwinning aan de haal ging. In de 2de omloop stond Steven Konings met Fifi Des Hayettes op één. 

Klik hier voor de resultaten.