Paarden 1.10m.

Louise Decorte wint met Calmore Max de twee fasen-proef, door in de tweede ronde een tijd van 25.19 te rijden. Niki Geenens en Gazelle van de Vaelenberg volgen in 27.56, voor Jonas Grondelaers die Jacaranda in 28.30 over de finishlijn stuurt. 

Paarden 90cm. 

Laura Vanderstraeten en Cyrpis Z doen hier hetzelfde als Decorte: de beste zijn in de twee fasen-proef. Ze wordt gevolgd in de ranking door Louise Decorte, dit maal met Padouk de la Free. Ayleen Lenges en Liberty Z vervolledigen het podium. 

Pony's 100cm

Eva Wouters en Kilcimmun in Cruise zijn de snelste en foutloze combinatie in de barrage. Met hun 37.96 blijven ze ruim voor Fleur Lenaerts en Jinne, die 45.34 op de klok zetten, ook foutloos. 

Sophie Withofs en Ka van Orchid volgen op de derde plaats in de ranking. Zij legden het basisparcours af in een snelle 70.04, maar tikten een balk af. 

Pony's 80cm

Lynn Caluwaert en Quickly winnen de barrage in 34.91, voor Eleonora De Nys en Billie. Ella Rayan en Fauvette D'Oha vervolledigen het podium met een foutloze barrage in 39.18.

Pony's 90 cm 

Robin Vermeir en Grietej van de Mispelare winnen de barrage met een foutloze ronde in 37.69. Ze worden gevolgd door Paulien Van Loon met Coba in 39.39. Robin Vermeir komt met Upendo Prinseveld DSC ook nog van start, daarmee wordt hij in de barrage derde.

Pony's 1.10

Robin Vermeir was ook hier in goede doen. Hij wint nog een proef, deze keer met Extrait de Tatowin de Tinmont. Julie Geurts en Let Me Do Des Marronniers volgen in de ranking, maar blijven voor Sebastien De Nys en Rubane Lola. 

Alle resultaten vind je hier