De Vlieger stuurde de merrie van Wayland Red Pepper zonder fouten het 1.10m hoge parcours rond en ging met de overwinning aan de haal. Lieselot Kooremans bleef ook foutloos met Pixie B (Cap Nord D Hyrencourt) en werd tweede. Daarnaast veroverde Kooremans ook de vijfde plaats in het zadel van Zion II VDK. Het podium werd afgewerkt door Vinz De Weerdt met Tintin Van Den Kievit (Magic Cornflakes). De vierde plaats was voor Pytha Noël met Berlin Des Iliers (Idefix du Villon).

Een rubriek eerder won Jarno Vanwalleghem die Orphee (Erin of Hazevield) foutloos het 1m hoge parcours doorstuurde. Met een halve seconde verschil werd Lise-Marie Matthees tweede op Joly's Jackpot (Dusty). Drie was voor Kaylie Verduyn en Ulrike. 

De rubriek voor Scholieren kwam op naam van Laura Metelmann met Ferne Van de Rispen (Toulon). Louise Hendrix rekende op de tienjarige Romeo Van Begeveld (Vedet van de Vondelhoeve) om tweede te worden. Op drie kwam Linde Thielemans met de tienjarige Roja SKB Z (Rexar du Houssoit). In het stijlrijden ging de titel naar Axelle Jespers met Ferano van Papinglo (Orlando). Charlonna Dehertogh werd tweede op Garota du Petit-Hallet Z voor Lilou Malice en Ponyta. 

Resultaten