Devos had de Warrant-ruin Darranty By Mdl onder het zadel voor het 1.40m hoge parcours en stuurde de KWPN'er naar de vijfde plaats. Zoe Conter stond iets verder geklasseerd en werd op de BWP merrie Lazy (Hickstead) achtste. Ook Jordy van Massenhove werkte foutloos af in het zadel van de 9-jarige Konita HX (Vingino) en kwam op elf te staan. 

De winst was voor de Pool Jaroslaw Skrzyczyski met de 8-jarige Balou H (Baloutelli). De Duitse Anna-Elisa Schäfer werd met Kamille Dhh (Carrera VDL) tweede voor Richard Kierkegaard en Pica Pica Z (Pilgrim). 

Brecht Goossens en Robin van Thillo op het 1.35m podium

Eerder werd een 1.35m rubriek afgewerkt, waar Johanna Beckmann een stokje voor een volledig Belgisch podium stak. Op de rug van de Zangersheide merrie Noblesse Z (Nabab de Reve) zegevierde de Duitse amazone. Brecht Goossens had slechts veertig honderdsten meer nodig en werd met Noukie Z, ook een Nabab de Reve-nakomeling, tweede. Het paar werd op de hielen gezeten door Robin van Thillo en de 9-jarige P - Jewel's Promise (Baltic VDL) die derde werden. Katja Haep stuurde Chanita (Caretino 2) naar vier. 

Resultaten