Het goud in de CSI3* 1.40m proef was voor Richard Vogel in het zadel van Chino 29 (Cellestial). Met amper 15 honderdsten verschil volgde Lieven Devos met Eldorrado Mvnz op twee, voor Alessandra Volpi en Absolute du Mio (Mylord Carthago).

Op de vierde plaats klasseerde Dominique Hendrickx zich op de rug van de 9-jarige hengst, No-Comment de Septon (Jenson Van 'T Meulenhof). Frederic Vernaet sloot de top vijf mooi af met onder het zadel Okina van de Bien (Toulon).

Uitslag CSI3* - 1.40m

Anthony Wellens ook naar zilver in CSI2* 1.45m

In de voorafgaande 2* 1.45m proef was het Anthony Wellens die voor België naar zilver reed. Op de rug van l'Escada Cava was Wellens slechts 5 honderdsten trager dan winnares Julie Welles met onder het zadel
Greatfull (Congress 4). Nina Mallevaey sprong met Atomica des Sequoias Z (Arezzo VDL) naar brons.

Ook hier plaatste Hendrickx zich als vierde, ditmaal met Centolou PS (Centadel). Hij bleef zo Marcel Ewen voor, die Casanova 468 (Carrico) naar een vijfde plaats stuurde.

Uitslag CSI2* - 1.45m

Ann Carton-Grootjans beste Belg bij 7-jarigen

In de proef voor 7-jarige paarden mocht Ann Carton-Grootjans met Judine van de Kapel (Cigaret Jvh Z) naar het beste Belgische resultaat. Ze stuurde de merrie naar een knappe zevende plaats. Winst in deze proef was voor Emiliano Liberati en Vigo d'Arsouilles dochter, Aruba Island.

Uitslag CSIYH 7Y