Thierry Goffinet kon rekenen op Caramba (v. Cornet' Balou) om de winnende tijd van 26,93 seconden neer te zetten in de tweede fase. Hiermee was hij Alejandro Entrecanales Marsans en Banzai Semilly (v. Quaprice Boimargot Quincy) net te snel af. Zij finishten in 27,36 seconden op de tweede plek. Sally Carina Zwiener en Sakrileg 3 (v. Stalypso) eindigden derde met een tijd van 27,57 seconden. 

Amanda Jacucci Merle en Chopping de Ceris (v. Levistan) werden vierde. Aliz Alasztics en Linea 14 (v. Larimar 7) eindigden vijfde. 

Tot slot zorgde Loris Berrittella (Exeko Camara) nog voor een Belgische klassering. 

Devos en Beghuin Belgische sterkhouders in Gold rubriek 

Lieven Devos kon rekenen op Eldorrado Mvnz om de winnende tijd van 58,59 seconden neer te zetten in de Gold 1.35m rubriek. Sacha Beghuin zat hem op de hielen maar was net niet snel genoeg voor de overwinning. Met Fuptricia Van Beek (v. Vagabond de La Pomme) verzekerde Beghuin in 60,50 seconden de tweede plaats. Alfons Roquet Puignero en Leni Puigroq (v. Emilion) vulden de top drie aan in 66,84 seconden. 

Plaatsen vier en vijf waren voor Manfred Ege met F (v. Cicero Z Van Paemel) en Imma Roquet Autonell met Ilustre Del Maset (v. Indret Del Masset). 

Kasper de Boeck moet Franse vlag voorlaten in Silver 1.25m 

In de Silver 1.25m rubriek was het Kasper de Boeck die met Gerenia (v. Cantos) de Belgische eer hoog wist te houden met een tweede plek. Fanny Mare met Mintou Vd Bisschop (v. Windows vh Costersveld) mochten de ereronde leiden. Lucas Boillot en Bokidoki Vd Kranenburg (v. Flamenco de Semilly) volgden de Boeck op met een derde plek. 

Jaime Astiz Alonso en Levi's Girl Z (v. Levisson) werden vierde en verwezen hiermee Anouk de Ruijter en Cini W Z (v. Comme IL Faut 5) naar de vijfde plek. 

Klik hier voor de resultaten.