In de Gold 1.35m rubriek was het Lieven Devos die in het zadel van Eldorrado Mvnz de Belgische eer hoog wist te houden. In een tijd van 61,54 seconden reed hij naar een knappe tweede plaats. Hendrik Denutte zat hem op de hielen maar moest genoegen nemen met het brons. Denutte kon rekenen op Nevada Quality Z (v. Numero Uno) om de derde beste tijd van 62,38 seconden neer te zetten. De winst ging uiteindelijk naar Bilal Zaryouh met Quincy Lady (v. Quintender 2) die de te kloppen tijd van 61,14 seconden neerzette. 

Plaats vier en vijf waren voor Susanna Granroth (Haranta) en Jean-Maurice Brahier (Colin VI). 

Ook op de zesde plaat was Lieven Devos (Hannibal) wederom terug te vinden. Tenslotte waren er nog enkele andere Belgische klasseringen voor onder andere Jérôme Guery (Easy Star Devil), Rik Hemeryck (Caristello Jpz) en Thibault Philippaerts (Derby de Riverland). 

Vervolgens waren er in de Bronze 1.35m rubriek ook enkele Belgische klasseringen. Daar konden Fabienne Daigneux-Lange (Fringant du Calvaire) en Chloe Stampaert (Adele Ter Linden Z) voor zorgen. 

Tot slot werd er ook druk gesprongen in de Bronze 1.10m proef. Dar konden Valerie Blommaert (Izadi Di Fer), Rosalie Lambermont (Urfe du Godion) en ook Elona de Clerq (Cardello VD Kattenvennen Z) voor Belgische klasseringen zorgen. 

Klik hier voor de resultaten.