Winst was er voor Claire Schuler en Fee 913 (v. For Ever Jump) die in 23,75 seconden de rubriek op hun naam schreven. Capucine Mouton en Dalton Kiss du Ruisseau wisten met een tijd van 24,87 seconden het podium te vervolledigen. 

Estelle Dion (Idefix VD Heffinck) reed naar een vierde plaats. Valentine Auguin (Enjoy De Malotithe) mocht de vijfde plaats voor haar rekening nemen. 

Sofia Francois (Cornet Accorado) en Eline Goethals (Ella Bella Du Mystere) zorgden voor nog andere Belgische top tien klasseringen. 

Klik hier voor de resultaten. 

In de avondrubriek werd er over een hoogte van 1.10m naar de overwinning gereden door Thomas Colas en Primhus Z (v. Pilot De Hus). Zij reden over de finish in 25,64 seconden. Perrine Fannoy zorgde met Kerna (v. Great Blue) voor de beste Belgische prestatie. Het duo reed in 26,81 seconden in de tweede fase naar een tweede plaats. Giulia Holback wist met Cuddy (v. Chap 47) het podium te vervolledigen. Zij noteerden een tijd van 27,01 seconden. 

Linda Thiry (Khaly-Barrage) zorgde voor een vierde plaats. Hiermee moest Charlotte Benichou (Demoiselle De Courcy) genoegen nemen met een vijfde plaats. 

Kjell Peeters zorgde nog voor twee andere Belgische klasseringen. Hij wist met Olena VDP en met Passe Partout Il VDP voor een achtste en een tiende plaats te zorgen. 

Klik hier voor de resultaten.