In de CSI1* 1.20m rubriek kon Pieter Jan Anthonissen met zijn merrie O' Lalaika (v. Aktion Pur) naar de overwinning rijden in 28,42 seconden in de tweede fase. Estelle Van Tricht was 1,11 seconden trager en reed met Ferra van den Bisschop in 29,53 seconden naar de tweede plaats. De Finse Iisa Huttula kon rekenen op Casquetta (v. Canturo) om in 30,37 seconden het podium te vervolledigen. 

De top vijf werd aangevuld door de Belgische driekleur. Peppa Fievez (Jackpot) nam de vierde plaats voor haar rekening. Chanel De Baets (Cybelle Z) nam genoegen met de vijfde plaats. 

Andere Belgische top tien klasseringen waren er voor Bo Fievez (Aga Chin NC Z), Louise Castro (Zilvano), Estelle van Tricht (Furmint) en Birgit Stroobants (Jessy van de Teerlinghoeve). 

Klik hier voor de resultaten. 

Femke Verschelden schreef de CSI1* 1.10m rubriek op haar naam. Ze kon rekenen op Silhouette V'T Oud Molenhof Z (v. Sir Shutterfly) om in 27,74 seconden over de finish te rijden. Rania Ghailani en Eberlina van de Kapel (v. Bustique) schreven gisteren deze rubriek nog op hun naam maar moesten vandaag Verschelden voorlaten. Ghailani reed over de finish in 30,75 seconden. Alise May en Dubai (v. Marius Claudius) noteerden een tijd van 30,79 seconden en wisten zo het podium te vervolledigen. 

Op vier zien we Louise Castro (Etreinte) staan. Jasmijn Westerbeke (Ivette DM) werd vijfde. 

Klik hier voor de resultaten.