Op drie zien we Pascale Adam en Ensor Des Hayettes. Zij wisten het hout in de lepels te laten liggen in een tijd van 35,07 seconden. 

De vierde plaats was voor Odile Van Der Gragt en Hurby (v. Harmony). Louise Mathieu kon Dynamo (v. Draco) in een foutloze ronde naar een vijfde plaats rijden. 

Andere Belgische top tien klasseringen waren weggelegd voor: Domnique Joassin (Jasco Du Bourbecq), Ines Van Dijck (Conaro) en Estelle Van Tricht (Furmint). 

Klik hier voor de resultaten. 

In de CSI1* 1.10m rubriek werd er over Twee Fazen ook naar Belgische overwinning gereden gisterenavond! Stephanie Haelterman kon met Indiana Jones van het Krekelhof (v. Concorde) het hout onaangeroerd laten en dat in een tijd van 33,32 seconden. De top drie werd vervolledigd door Nederland. Annabel Adriaanssen en Ponyhof's On The Rocks (v. Joop 111) wisten een foutloze ronde te noteren in 33,46 seconden, goed voor een tweede plek. De derde podiumplaats werd gereden door Sally Lutgen en Graf-Arnold. Zij hadden 34,03 seconden nodig om een nulronde te rijden. 

Op vier zien we Odile Van Der Gragt voor Nederland met Balouca (v. Namelus R). Cathrine Tonna kon met Girl RV (v. Quality Time TN) voor Denemarken naar een vijfde plaats in het klassement rijden. 

Luna Manchel (Flo Des Hayettes) kon voor nog een andere Belgische top tien klassering zorgen in deze 1.10m rubriek. 

Klik hier voor de resultaten.