Maximilien Lemercier en Drop de Ceran reden over de finish in 33,99 seconden wat goed was voor een tweede plaats. Emilie Bouckaert en Power Girl vd Heffinck (v. Jamal vd Heffinck) konden een foutloze ronde noteren in 36,19 seconden wat hen een derde plaats bezorgde. 

De top vijf werd verder volledig door België gedomineerd. Sofia Francois en Ialla Z (v. Iowa) reden naar een vierde plaats. Op vijf zien we Maxine Gaelens en Noblesse Royale (v. Kannan) staan. 

Klik hier voor de resultaten. 

In de 1.10m rubriek wisten de Belgen voor twee top vijf plaatsen te zorgen. Kjell Peters en Olena VDP (v. Nabab de Reve) reden naar een vierde plaats. Marissa Wouters was met haar merrie Quenza Blue (v. Quintender 2) op de vijfde plaats terug te vinden. 

De top drie werd volledig door Frankrijk bezet. Winst ging naar Thomas Colas en Primhus Z (v. Pilot De HUs) die de klok stopte op 32,88 seconden. Lorenzo Machu wist met Eclipse De Talma (v. Contender) in 33,46 seconden het zilver mee naar huis te nemen. Cyril Fontaine en Sandro De L'Abbaye (v. Diamant De Semilly) vervolledigden het podium met een tijd van 33,47 seconden. 

Klik hier voor de resultaten.