Op vier zien we Bernard Meerlaenen en Hunters Canatano Z (v. Canadian River). Vervolgens zien we opnieuw de winnaar van deze proef in het klassement staan, Sander Geenen. Hij kon met Interceptor (v. Q. Breitling) naar de vijfde plaats rijden. 

Thomas Baijot (Kate Du Hallet) zorgde voor nog een andere Belgische top tien klassering. 

Klik hier voor de resultaten. 

In de volgende CSI1* proef van de dag werd er over een hoogte van 1.20m door Seppe Wouters naar de overwinning gereden. Hij wist met Elvira  (v. Toulon) in een tijd van 25,36 seconden een foutloze ronde te noteren. Op twee zien we Margaux Courdent en Topmodel De L'eclussion (v. Kashmir van Schuttershof) die 26,40 seconden nodig hadden om zonder fouten rond te springen. Jules Denutte en Halinka (v. Cabrio van de Heffinck) reden voor het bronzen lintje. Ze klaarden de klus in een tijd van 26,41 seconden. Slechts één honderdste van een seconde trager dan Courdent! 

Opnieuw voor België zien we Estelle Van Tricht plaatsnemen op de vierde plek. Ze kon met Ferra van den Bisschop (v. Vigo d'Arsouilles) een foutloze ronde noteren. Op vijf staat Anais Demon en High Limit (v. Obligado B) voor Frankrijk. Zij moet haar plaats wel delen met Kasper De Boeck en Gerenia die exact dezelfde tijd reden. 

Andere Belgische klasseringen waren voor Aline Serci (La Belle Van Sombeke), Emile Rogiest (Pialot Z), Maxine Gaelens (Noblesse Royal) en tot slot sluit Louis Lambrecht (Darjeeling de Pehou) de topt tien af. 

Klik hier voor de resultaten.