Hiermee was Berrittella, Marie Foulon te snel af. Zij kon met Pickup De Rase (v. Jingo di dieu d'arras) naar een tweede plaats rijden. In een tijd van 28,31 seconden liet het duo het hout in de lepels liggen. Loewie Joppen kon het podium vervolledigen met Piper vd Heffinck (v. Quick Star) in een tijd van 28,31 seconden. 

Plaats vier was ook voor België met Tatiana Troiani (Palmiro de Muze). Op vijf staat Andre Marchese voor Italië (Don Paolo Fasciana). 

Andere top tien Belgische klasseringen waren voor Geoffrey Cobbaut (Caro T Z), Thibault Vermeulen (Boy's Pitou van de Hertogen) en Nick Vrins (Challenger). 

Klik hier voor de resultaten. 

In de rubriek voor de zevenjarigen paarden wist België opnieuw voor een overwinning te zorgen. Bart Clarys kon met Oxygen Du Marais DD (v. Kannan) in 26,09 seconden de winst mee naar huis nemen. Met deze scherpe tijd was hij bijna 2 seconden sneller dan Bert Panneels. Hij wist met Ogina vd Bisschop (v. Vigo D'Arsouilles) voor België naar een tweede plaats te rijden in 27,62 seconden. Anthony Delage en Espoir De La Loisne (v. Kannan) reden een foutloze ronde in 28,25 seconden en moesten het doen met een derde plaats. 

Plaats vier ging naar Julia Dallamano (Coeur De Prem Z). Op vijf zien we opnieuw de Belgische driekleur met Tinne Vermeiren (Tombola Z). 

Andere Belgische top tien klasseringen waren voor Ann Carton-Grootjans (One Way Vd Molendreef), Maria Magdalena (Celotto), Kirsten Rombouts (Apollo Z) en Arnaud Gaublomme (Zivago Van Het Bildeken Z) 

Klik hier voor de resultaten.