Het dagklassement in de laatste manche van het ponycriterium in het Azelhof in Lier zag Liek Kouters met Vanety op één in de 1.20m hoge rubriek. Luka Lisens en Catho vd Langvelden Z volgden op twee. Laure Tijskens kon rekenen op Navayo om het podium aan te vullen. In de 1.10m proef was het Joelle Miujres en Donna die schitterden op de eerste plaats. In de 1.00m proef was het Lars Verschueren die met Orchid's Manique de ereronde mocht leiden. Maura Vercauter en Orchid's Chit Chat pakten goud in de 90cm rubriek. Emmy Briers en Qualinka pronkten vooraan bij de 80cm (CD) ponyrubriek. In de 80cm (B) was het Elodie D'Hooge die de concurrentie te snel af was. Leander Verbist won met Cinderella de 70cm. 

In het algemeen klassement 1.20m finale was Lieke Kouters alle concurrentie te snel af. In het zadel van Vanety snelde Liek naar de overwinning en was hiermee Luka Lisens met Catcho Vd Langvelden Z te snel af. Het duo nam uiteindelijk genoegen met een tweede plaats in de finale. Het podium werd vervolledigd door Robin Vermeir. Zij kon rekenen op Kristal Sparkle Vh Begenveld om naar een derde plaats te rijden. 

In de 1.10m rubriek snelde Kaat Lefever naar de overwinning. Met haar trouwe maatje Kozak Van Orchid's mocht ze de ereronde leiden. Elise Van Regenmortel en Orchid's Mila verzekerden een tweede plaats. Hiermee verwezen ze Fleur Volckaerts met Davino naar de derde plaats op het podium. 

Julie Strauven verzekerde goud in de 1.00m proef. Met Jabelle M.C.A. mocht zij rekenen op de eerste plaats. De 90cm werd op de naam geschreven van Rhune Bleyen. In het zadel van Filini snelde Rhune naar het goud in deze finalereeks. Wout Smits en Danouschka waren net niet snel genoeg en eindigden tweede. Thibo Franken en Imagine mochten de laatste plek op het podium invullen en namen genoegen met het brons. Emmy Briers won met Qualinka de 80cm CD. De 80cm B  schreef Elodie D'Hooge met Ronaldo VD Nieuwe Heide op haar naam. In de 70cm mocht Cara Vanetswinkel met Caiperinha vh Gammerijnhof de hoofdprijs in ontvangst nemen. 

Klik hier voor de resultaten.