In de 1.35m Silver Tour kwalificatie sprong Leonie Peeters op het podium. Proefwinst kwam op naam van de Zweedse amazone, Sofia Westborg met  onder het zadel de 11-jarige, Alencia von Hary Z (Action-Breaker, fokker: Heinz Mertens). Het duo bleef in deze 1.35m proef net geen twee seconden voor op JEssica Hewlett en Ilmar Hbc (Dantos HBC). Voor België vervolledigde Leonie Peeters de top drie. Peeters finishte foutloos in het zadel van de sBs-merrie, Godlike van de Kapel (Balthazar Vp Wisbecq, fokker: Joris Van den Bergh).

Net buiten het podium plaatste ook Frederic Vernaet zich in de prijzen. De Oost-Vlaming loodste Olleke Bolleke JW vd Moerhoeve (Kannan) foutloos naar de zesde plek.

Tatiana Troiani scoort bij zesjarigen

Eerder sprong Tatiana Troiani met de zesjarige Daredevil Z (Dominator 2000 Z) op het podium van de zesjarigen. De Belgische amazone loodste Leonard Joëlle's gefokte Zangersheide-merrie naar de tweede plaats. Nicole Lockhead Anderson sprong naar de winst met Chapetula Blue PS (Chacoon Blue, fokker: Paul Schockemöhle).

Alle uitslagen