Melanie Cloarec wist in het eerste klassement, de Belgische amazone Leonie Peeters achter zich te houden. Samen met de negenjarige Europe d'Authuit (Kannan) sprong de Franse ruim één seconden sneller door de finish. Cloarec verwees zo Peeters met de 11-jarige sBs-merrie, Godlike van de Kapel (Balthazar Vp Wisbecq) naar de tweede plaats. Hippique.Immo-ruiter, Gilles Nuytens, volgde op de derde plek.

Nuytens vervolledigde de top drie in het zadel van de negenjarige Ohlala vh Kluizebos (Jamal vd Heffinck). De combinatie bleef nipt voor op Leopold van Asten en de achtjarige VDL Groep Kiara (Clearway). Op plaats vijf volgde Rodrigo Giesteira Almeida met Epure de B'Neville (Bisquet Balou C vd Mispelaere). Ook Jeroen Appelen plaatste zich in de top acht. Op eigen terrein strandde Appelen met Charlie Chaplin 29 (Chaloubetà op een zesde plek.

Dimme D'Haese zet vorm verder!

In de tweede ranking bleek Dimme D'Haese de Belgische sterkhouder. Met Next Funky de Muze (Elvis Ter Putte) sprong de Belg naar een derde plek. Axel Van Colen won de proef in het zadel van Depp des BRimbelles Z (Darco). Het duo bleef ruim één seconde voor op Gerrit Nieberg en Faun (For Keeps).

Net buiten de top drie plaatsten drie Belgische duo's zich in de top acht. Ann Carton-Grootjans loodste Nox Blue van de Hertogen (VDL Zirocco Blue) naar een vierde plek. Christophe Vanderhasselt volgde met ARthuro de Sarlar Z (Breemeersen Adorado) op een zesde plaats. Voor Katja Haep en  Chupaline 2 (Clarimo) was er een achtste plek.

Alle resultaten