Hannah-Michelle Wilken sprong naar de eindzege met de 11-jarige Numero Uno-merrie, Never Mind. Het duo was net geen twee seconden sneller dan Marie Flick en DSP Charlott (Colestus). Ook de derde plaats kleurde Duits, dankzij Sören Suppert met Can Tici (Cornet Obolensky).

Net buiten de top drie volgde Leon Brutsaert met de 10-jarige BWP-merrie, On Time Van de Elshoeve (Thunder vd Zuuthoeve). In de top tien plaatste ook Vic de Plecker zich in de prijzen. De Plecker sprong met d'Amour JMG Z (Dieu-Merci van T&L) naar de tiende plek.

Robin Vermeir scoort podiumplaats!

Eerder sprong Robin Vermeir met Extrait de Tatowin de Tinmont (Furzley Fox Trot) naar een tweede plaats. In de 1.25m ponyrubriek diende Vermeir enkel Jona Jolie Schwamborn met Mylord Manolito (Mylord Carwyn) voor zich te dulden. Brianne Beerbaum volgde met Noriego Vd Riloo (For Pleasure), voor Malte Merschformann en Kornet's Vico R (Kornett).

De top vijf van deze internationale ponyproef, werd afgewerkt door Bethany Vos en de 15-jarige Nashville B (Nobelungenheld).

Alle uitslagen