Ze was hiermee ruim een seconde sneller dan Nathan Vinci die op de tweede plaats eindigde. Hij rekende op Irwina des Hauts Droits (v. Kannan) om in 29,35 seconden een foutloze ronde te springen. Sander Naber maakte de top drie compleet. In het zadel van Lareusa S (v. Toulon) noteerde een mooie nulronde in 29,69 seconden. 

Stive Hoflack (Kieffer van de Oosterwalle) en Amelie Rigo (Junkie de Longchamps) waren goed voor de vierde en de vijfde plaats.

Paarden 1m10

In het 1m10 was Merryl Dieleman de te kloppen vrouw. Zij nam zowel de eerste als de tweede plaats mee naar huis. Voor de eerste plaats zadelde ze Micky (v. Nabab), voor de tweede plaats haalde ze Zindorado (v. Indoctro) van stal. Ze sprong foutloze rondes in respectievelijk 26, 77 en 27,99 seconden. Lily Bouvard mocht op de derde podiumtrede plaatsnemen. Zij reed All That Jazz de Barcenal (v. Carre d As Z) foutloos rond in 29,23 seconden. 

Voor Margaux Mabille (Maureen du Sud) en Sarah Coppens (Kalinka) was er respectievelijk een vierde en een vijfde plaats.

Paarden 1m20

Manon de Corte schreef op haar beurt het 1m20 op haar naam. In het zadel van de zelfgefokte Do O'neilla DC Stables Z (v. Denzel van het Meulenhof) noteerde ze een foutloze tweede fase achter haar naam in 28,22 seconden. Hiermee liet ze haar eerste achtervolgster, Valerie Clauw, maar liefst 1,5 seconden achter zich. Clauw eindigde zo op de tweede plaats. Zij kwam in het zadel van Hovette niet in de buurt van het hout en klokte af in 29,54 seconden. Christophe Averein en Azzarette vd Hacienda Z (v. Azzao Vdb Z) maakten het podium compleet na een foutloze ronde in 29,83 seconden. 

Martine Beuken (Fatal d'or vd Wijngaardhoeve) en Gaby vd Bruggen (Douchy d'Argilla Z) eindigden vierde en vijfde.

Paarden 1m00

In het 1m00 voor paarden kroonde Beau Casseau zichzelf tot winnares. In het zadel van Firenza (v. Corland) kon ze de nul behouden in 24,38 seconden. Inaya Paelinck en Quality van't Achterhof (v. Principal Dream vd Deltahoeve) volgden op de tweede plaats. Voor hen was er een foutloze ronde in 25,39 seconden. Julie de Haes en El Cicero (v. Cicero Z van Paemel) namen de derde plaats mee naar huis na een foutloze ronde in 27,18 seconden. 

De top vijf werd vervolledigd door Linde Thielemans (Roja SKB Z) en Lien Cardeijnaels (Landiamo S).

Pony's 80 cm

In het 80 cm voor pony's reed Lien Cardeijnaels naar de overwinning. In het zadel van haar kampioen 'The Champ' sprong ze een foutloze ronde in 25,16 seconden. Nanna Adams en Jarissa (v. Gavanie) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij sprongen eveneens een foutloze ronde in 27,73 seconden. Laura Zébier en Une Première vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 27,90 seconden. 

Voor Arthur Plas (Appy Star Quatre Saisons) en Mhya Wilson Mille (Newton Blue) was er een vierde en een vijfde plaats.

Paarden 80 cm 

In het 80cm voor paarden was Merel Verstuyft de beste. Zij rekende op Waylestro Boy (v. Radjex DC) om in 25,46 seconden een foutloze ronde te springen. Lara Stijns en Carla vh Kapelhof Z (v. Come Il Faut Plus) volgden op de tweede plaats. Zij lieten het hout onaangeroerd en stopten de chrono na 26,10 seconden. Kayla Giuliana en Rhani du Barbier (v. Mithras de Regor) claimden het brons.

Pony's 90 cm

In het 90 cm voor pony's was Anaya Paelinck de beste. Zij kon in het zadel van Ultra Top de la Haie (v. Posseidon du Moulingneau) een foutloze ronde springen in 22,65 seconden. Lisa Broersen en Kerwin van Orchid (v. Kanshebber) namen het zilver mee naar huis na een nulronde in 25,03 seconden. Alexandra Collet en Epice du Paquier (v. Farceur des Cras) maakten aanspraak op de derde plaats. Zij lieten alle balken in de lepels en finishten in 26,03 seconden.

Liam Clee (Quickly) en Paulinne vanden Berghe (Volcano) werden vierde en vijfde.

Paarden 90cm

In het 90 cm voor paarden was Lien Cardeijnaels opnieuw de beste. Dit keer haalde ze Tornado van stal om als een wervelwind naar de overwinning te rijden. Christine Basselet en Iris van de Wemmel (v. El Charo de Loupe) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij noteerden een foutloze ronde achter hun naam in 22,61 seconden. Tessa Vanden Broeck en haar naamgenoot Tessa de Virton (v. Quing de Virton) vervolledigden de top drie.


Klik hier voor alle resultaten