De Prijs Ashford Farms in deze CSIYH1* rubriek voor vijf- en zesjarige paarden werd op de naam van Lennerd Jochems en Quido van het Grenske (v. Baltic VDL) geschreven. Het duo noteerde in de tweede fase de snelste tijd van 28,07 seconden. Jessica Geurts volgde met de ruin Ferre du Cache Pot Z (v. For Pleasure) op de tweede plaats met een tijd van 29,02 seconden. Steven Vermeir vervolledigde het podium met Dancing Dollars Ns Z (v. Dominator 2000 Z). Het duo reed over de finish in 30,03 seconden. 

Theresa Kröninger (Lady Momo F) werd vierde. Romy Ijbema (Lobi Da Basi) volgde op vijf. 

Andere Belgische klasseringen waren er voor Gwen Haid (Kerly des Haies), Melanie Gelin (Qatar B), Emma Rooms (Invidia Ter Wilgen Z), Estee Bomere (Iwatch Van ‘t Ameldonk Z), Emma Rooms (Thor Ter Wilgen Z), Wim Vinckx (Daytona d'Argilla Z) en tot slot voor Lennert Korsten (Reflex Van'T Roosakker).

Klik hier voor de resultaten. 

Vervolgens vond de Prijs Philippaerts plaats in deze CSIYH1* rubriek waar de zeven- en achtjarige paarden het beste van zichzelf lieten zien. Pius Schwizer bewees de sterkste te zijn en schreef met Jardessa (v. Berlin) de proef op zijn naam met een tijd van 26,69 seconden in de tweede fase. Gilles Thomas mocht het zilver in ontvangst nemen. Hij reed met J. Comghorla Van Beek (v. Comme Il Faut) in 26,96 seconden over de finish. Jens Nijs vervolledigde het podium met Olympic van het Merrethof (v. Kasanova de La Pomme) met een tijd van 27,45 seconden. 

Maikel van der Vleuten (Equus Tame) noteerde een vierde plaats. Odile Gierech (Tirelire T&L Z) werd vijfde. 

Andere Belgische klasseringen waren er voor Jessica Geurts (Pittman V/H Lilleveld), Marthe Heudens (Ofaline VH Haneweehof), Andres Vereecke (Balouto Van Paemel Z), Kelly Cornelis (Castella Di Luna), Thimo Stegen (Enya Ems van de Padenborre), Brent D'Haese (Pocket Rocket H) en tot slot Gilles Dunon (Pryor).

Klik hier voor de resultaten.