In de Youngster Cup finale voor zes- en zevenjarige paarden was de overwinning vandaag voor Lorenzo Argentano en Barbarix (v. Baloutelli). Het duo finishte in de snelste tijd van 27,75 seconden. Johannes Ehning en Henriette 67 (v. Quintero) volgden op twee in 27,80 seconden. Greta Reinacher en Le Louvre 5 (v. Latour VDM) vulden de top drie aan in 27,98 seconden. 

Plaatsen vier en vijf waren voor Katharina von Essen met Obora's Laura (v. Luidam) en Felix Koller met Dizzy Mizzy Lizzy (v. Diacontinus). 

Laurens Houben en Qastaar Van 'T Heike (v. Epleaser Van 'T Heike) scoorde weer sterk in de Youngster Cup en sprongen in deze finale naar een zesde plaats. 

Annelies Vorsselmans Belgische sterkhouder in 2* 1.40m finale 

De Britse Jodie Hall Mcateer en Catoki (v. Kannan*Gfe) reden in een razendsnelle 28,95 seconden naar de overwinning in de finale van de Middel Tour. Richard Vogel zat haar op de hielen met Codex 28 (v. Contendros) maar was met 31,14 seconden net niet snel genoeg en eindigde tweede. Matt Garrigan en Click N'Chic Hdc (v. Click And Cash) verzekerden brons en finishten in 31,20 seconden. 

Hendrik Dowe en Global Clockwise (v. Catoki) werden vierde en verwezen hiermee Adam Pisarik en Imanda De Laubry (v. Lord Z) naar de vijfde plek. 

Onze landgenote Annelies Vorsselmans hield de Belgische eer hoog en verzekerde in het zadel van Jolita (v. Arezzo VDL) een negende plek. 

Klik hier voor de resultaten. 

Foto: © FB Riesenbeck International