Zayed Ali en Killer du Grahnd Moustier (v. Kannan) volgden op de tweede plaats. Zij konden eveneens een foutloze ronde achter hun naam noteren en klokten af in 33,16 seconden. Santiago Diaz Ortega en Lamprou Royalty (v. I'm Special de Muze) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 34,87 seconden. 

Fawaz Alsubaiei (Grandia's Elima) en Alexia Hilpipre (Kurt 2) werden vierde en vijfde.

Laure Smans (Kingsiez Str) kon zich ook in de top tien klasseren. 

Bij de 7- en 8-jarige paarden was Ali Al Khorafi de winnaar. In het zadel van Karaat (v. I'm Special de Muze) was hij de snelste in een barrage met negentien. Het duo kwam niet in de buurt van het hout en klokte af in 34,13 seconden. Bertrand Genin zorgde voor de beste Belgische prestatie op de tweede plaats. Hij rekende op Dominantino Z (v. Dominator 2000Z) om in 34,85 seconden een foutloze ronde te springen. Santiago Diaz Ortega en Quenala T (v. Qualito) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 35,09 seconden. 

Andere Belgische top tien klasseringen kwamen van Louise Ameeuw (Flora de Mesnil) en Frederic Vernaet (Picasso van de Veldstraat).

In de finale voor de 5- en 6-jarige paarden was Leon Brutsaert de beste Belg. In het zadel van Aruna DH Z (v. Casall) kon hij een foutloze ronde springen in 34,72 seconden. Jan Claeys en Glasgow's Boy van't Merelsnest Z (v. VDL Glasgow van het Merelsnest) volgden op de vijfde plaats. Gudrun Patteet en Baron-RR Z (v. Bamako de Muze) eindigden net buiten de top vijf op de zesde plaats. 

Klik hier voor alle resultaten