Tijdens het CDI4* Big Tour Grand Prix Freestyle to Music is het de Nederlandse Marieke Van Der Putten die de overwinning op zich neemt met Torveslettens Titanium (v. Totilas) met een score van 75.63%. Richard Davidson werd tweede met Bubblingh (v. Lingh) met 75.28% en Larissa Pauluis kon de derde plaats bemachtigen met Flambeau (v. Ampere) en behaalde een score van 74.84%.

Resultaten

Tijdens de Grand Prix Special is het Charlotte Fry die de overwinning op zich neemt met Glamourdale (v. Lord Leatherdale) met een score van 78.68%. Juliette Ramel werd tweede met Buriel KH (v. Osmium) met een score van 76.46% en Dorothee Schneider werd derde met First Romance 2 (v. Fuerst Romancier) met 74.36%. 

Resultaten

Tijdens het CDI3* Small Tour kon Karoline Rohman zich eerste plaatsen met Aagaardens Lianne (v. IPS Krack C) met 76.76%, Geert Jan Raateland werd derde met Iwan (v. Johnson TN) met 76% en Danielle Heijkoop kon zich derde plaatsen met Jupiter (v. Apache) met een score van 74.68%. Isabelle Cool werd vierde met Herr Charmeur Coolhorses (v. Charmeur). 

Resultaten