CCI4*-S Belgisch Kampioenschap

Lara De Liedekerke behaalde haar titel met Alpaga d'Arville. Samen wonnen ze met 45,10 strafpunten, 6,5 punt minder dan vicekampioen Joris Vanspringel met Creator GS. Senne Vervaecke schittert als derde met Feebe van Alsingen. Donna Vanhee werd vierde, Kris Vervaecke vijfde. 

CCI4*-S 

In de volledige klasse ging de overwinning naar de Britse Gemma Tattersall met Santiago Bay. Zij wonnen met 33,1 strafpunten, landgenote Laura Collett volgde als tweede met Billy Bounce. Nicholas Lucey werd derde met Proud Courage, Tom Jackson rijgde ook de vierde plaats aan de Britse rij. De Liedekerke eindigde hier als vijfde. 

CCI4*-S ERM

Hier won Tim Price voor Nieuw-Zeeland met Wesko. 

CCI3*-S

Hier kwam het beste Belgische resultaat van Maarten Boon met Gravin van Cantos. Zij werden vijfde met 34,1 strafpunten, Malin Petersen won voor Zweden met 30,4 strafpunten in het zadel van Charly Brown 311. Karin Donckers werd zevende met Leipheimer van 't Verahof. 

 CCI2*-S

Valentine Steeman behaalde een schitterende derde plaats met Vaudou du Boisdeville, Dirk Schrade won voor Duitsland met Cancun. Lara De Liedekerke en Clyde de Luexe werden zevende, Michiel Arnauts, Annesjien Wouters  en Leon Binard werkten de top tien af. 

CCI2*-S 6 yo

In deze proef voor jonge paarden won de Nieuw-Zeelandse Jonelle Price met het jonge talent Faerie Magnifico. Lola Madrenas en Valentino de Nine Z werden tweede voor ons land, Karin Donkers stuurde Nerium naar de vierde plaats. 

Klik hier voor alle resultaten.