Hij deed hiermee beter dan Luis Ferreira en Cerruti van ter Hulst Z (v. Cassini I) die de tweede plaats mee naar huis namen. Zij noteerden een foutloze ronde achter hun naam in 35,54 seconden. Guillaume Foutrier en Clin Doeil du Paradis (v. Stakkato) vervolledigden de top drie na een foutloze barrage in 35,60 seconden. 

Daniel Deusser (La Una) en Leonie Peeters (Tinkoucha Hero Z) volgden op de vierde en de vijfde plaats. 

Dominique Hendrickx kon zich met Vintadge de la Roque (v. Kannan) op de tiende plaats klasseren.

CSI2* 1m40

In het 1m40 van de CSI2* competitie werd er rechtstreeks tegen de klok gesprongen. De beste Belgische prestatie kwam hier van Ines van den Bosch. SZij reed Go GO (v. Carnute) naar de zevende plaats door in 67,86 seconden een foutloze ronde te springen. Evelyne Putters en Mi Amor van't Eigenlo (v. Diamant de Semilly) volgden op de achtste plaats. Zij lieten alle balken in de lepels en klokten af in 70,31 seconden. 

CSI1* 1m25

In het 1m20 zorgde Nadège Janssen voor een Belgische overwinning. Zij reed Rolls D Elbe (v. Lucciano) foutloos doorheen het parcours in 65,29 seconden. Ze was hiermee ruim sneller dan Rik Nauta die met Cassini (v. Casall) op de tweede plaats eindigde. Dit duo liet het hout onaangeroerd en klokte af in 68,85 seconden. Alexandra Amar en Version de Laume (v. Lamm de Fetan) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 69,19 seconden.

Julie Welles (Chaccadella) en Elise Aeserud (Falabella des Monta) eindigden op plaatsen vier en vijf.

Klik hier voor alle resultaten