Hij kon in het zadel van Catwalk Harry (v. Verdi) een foutloze barrage springen in 35,38 seconden, een tijd die voor geen enkele andere combinatie te evenaren bleek. De snelle Franse ruiter Simon Delestre kwam met I Amelusina R 51 (v. Dexter R) het dichtst in de buurt. Het duo liet het hout onaangeroerd en klokte af in 36,71 seconden. Thibaut Jouanneteau en Accroche Toi (v. Baloubet du Rouet) namen de derde podiumplek voor hun rekening na een foutloze barrage in 37,42 seconden. 

De vierde en vijfde plaats gingen respectievelijk naar Julien Anquetin (Crack D'Aiguilly Z) en Alexis Borrin (Doligo de St Leger). 

Ugo Berrittella kon zich met Picobello Jasmine (v. Arezzo VDL) op de tiende plaats klasseren. Ze noteerden weliswaar een snelle tijd achter hun naam maar een springfout onderweg verwees hen dus naar de tiende plek. 

Klik hier voor de resultaten

Eerder vandaag was Vincent Lambrecht ook al de beste in het 1m35. Dit keer rekende hij op Catwalk Pikap de Muze Z (v. Ponsee V) om in 37,72 seconden foutloos rond te rijden. Dat leverde hem de vijfde plaats op. Marie Foulon volgde meteen op de zesde plaats. Zij rekende op Pickup (v. Jingo di Dieu d'Arras) de Rase om in 38,11 seconden naar de finish te rijden. Eline Goethals kon zich tot slot met Ella Bella du Mysterie op de achtste plaats klasseren.

Klik hier voor de resultaten