Louise Decorte nam de derde en vierde plaats mee naar huis. Zij reed Adagio de L'Enclos de L'Ange in 31,83 seconden naar het brons, voor Duvall was er een foutloze ronde in 31,83 seconden.

Nette Clerckx (Catalluna Vdh Z) vervolledigde de top vijf. 

1m10

In het 1m10 was Niki Geenens de beste. Zij kon in het zadel van Gazelle vd Vaelenberg een foutloze ronde springen in 55,07 seconden. Hiermee liet ze alle concurrentie ver achter zich. Lara Schodts en Largo van de Dornehoeve volgden op de tweede plaats. Zij konden een nulronde achter hun naam noteren in 56,29 seconden. Evelien Thewis en Nixon Lafelderberg Z vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 58,56 seconden.

Anisa Houtmeyers (Calippy vh Maarlo Z) en Louis Pues (Whitney) eindigden op plaatsen vier en vijf.

1m00

In het 1m00 was de overwinning voor Roos Notele (Cuba Libre van't Rebelshof Z). Anisa Houtmeyers (Hardy van het Buekenhof) en Schalini Deroo (Babyspice) vervolledigden het podium. 

In het 90 cm tot slot ging de overwinning naar Louise Decorte. Zij reed Padouk de la Free foutloos rond in 26,73 seconden. Lauren Blond (Bandero van Druimeren) en Emma Leen (Contessa) waren goed voor de tweede en derde plaats.

Klik hier voor alle resultaten