Klara Mattsson en Kintana H (v. Numero Uno x Damiro, f. De Keyzer) volgden op de tweede plaats. Zij slaagden er ook in een foutloze ronde achter hun naam te noteren en klokten af in 25,42 seconden. Alexander Kumps en Corvette 2g Z vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 26,27 seconden. 

Felipe Amaral (P For Love van Orti) en Margareth Eikner (Penny Lane van T&L) vervolledigden de top vijf. 

Clemence Coumont (Framboise de Caroland), Kelly Cornelis (Castella di Luna) en Astrid Rooms (Positif van't Paradijs) sprongen ook in de top tien.

1m30 CS1*

In her 1m30 van de CSI1* competitie reed Hollyanne Sweetnam naar de overwinning. Zij was in het zadel van One And Only Spartacus (v. Obos Quality 004) de snelste in deze rubriek waarin er rechtstreeks tegen de klok gesprongen werd. Het duo liet het hout onaangeroerd en klokte af in 61,01 seconden. Alexander Kumps en Galliano van het Gravenhof (v. Toulon) volgden op de derde plaats. Zij noteerden een foutloze ronde achter hun naam en finishten in 61,42 seconden. 

Lara Tryba (Verone du Lerchenberg) en Hans-Dieter Dreher (Belcanto) eindigden op plaatsen vier en vijf. 

Leonie Peeters (Untouch Z), Camille Biebuyck (Kenya van de Kleinheide) en Paulien Schepers (Gaminka MB) sprongen ook in de top tien.

Klik hier voor alle resultaten