Linn Hamann was met Ciselle (v. Cascadello) net niet snel genoeg voor een eerste plaats. Met een tijd van 25,79 seconden moest zij genoegen nemen met een tweede plaats. De top drie werd aangevuld door Karlijn Stemerdink en Waylotte Ddh Z (v. Wolisco) die 25,96 seconden nodig hadden om een foutloze ronde te noteren. 

Op vier en vijf zien we Josch Löhden (Lady Theurer) en Thomas O' Brien (Poonam SD). 

Klik hier voor de resultaten. 

In de CSI2* 1.45m Grote Prijs kon Bart Clarys (Joie de Toulon) met een dertiende plaats voor de beste Belgische klassering zorgen. Een balk in de jump-off weerhield hem van een achtste plaats.

Winst was er opnieuw voor Denemarken: Zascha Nygaard Andreasen en Carasina HD (v. Carrico). Zascha won gisteren al de kwalificatie voor deze GP. En ook vandaag wist ze in een scherpe tijd van 35,90 seconden naar de overwinning te rijden. Michael Jung en Edo Sandra (v. Eldorado Vd Zeshoek) werden tweede. Ze bleven foutloos in een tijd van 36,48 seconden. Leopold van Asten snelde opnieuw naar een podiumplaats vandaag en sprong met VDL Groep Miss Untouchable (v. Chacco-Blue) naar een derde plaats met een tijd van 36,58 seconden. 

Vier en vijf waren weggelegd voor Rene Dittmer (Farrero). Dit duo sprong gisteren al naar een derde plaats in de kwalificatie. Denis Lynch (Cornets Iberio) reed naar een vijfde plaats. 

Klik hier voor de resultaten.