De winst in deze CSI2* rubriek was voor Zweedse Angelica Augustsson Zanotelli met Danna RJ (v. Quiz Time) die een foutloze tweede fase noteerden van 25,50 seconde. Karl Brocks kon met Valeska Z (v. Van Gogh) naar de tweede plaats rijden in 25,88 seconden. Oleksandr Prodan en Carlsberg 10 (v. Lord Z) vervolledigden het podium met een tijd van 25,92 seconden. 

Leonie Peeters die op de vijfde plaats belandde, moest Harm Lahde (Brisbane 12) voor zich dulden. 

Klik hier voor de resultaten. 

In de andere rubrieken in de Peelbergen lieten de Belgen ook van zich horen.

In de rubriek voor de zevenjarige paarden wist Kim Keymis (Dirina O.H. Z) voor een vierde plaats te zorgen in het klassement. In deze 1.35m proef kon ook Bart Clarys (Ozark Vd Bisschop) met een zevende plaats naar een top tien rijden. Winst was hier voor de Ieren. Bertram Allen en Emploi de Champloue (v. Arko) pakten goud met een tijd van 28,62 seconden. Harry Allen kon met Kurkuma Della Caccia (v. Kannan) naar een tweede plaats rijden in 29,19 seconden. Shane Dwan en Havalla (v. Stakkato Gold) vervolledigden het Ierse podium. Daniela Theelen (Dakato) kwam terecht op een vijfde plaats. 

Klik hier voor de resultaten. 

In de CSI1* 1.15m rubriek wisten de Belgen het klassement goed te bezetten. Clara Rousseaux (Eurant DD) en Elisa Loconsole (Diamond Touch d'Amas Z) reden naar een vierde en vijfde plaats. Steve Lefevre (Elivia Van 'T Hulgenrode Z), Ludivine Colosso (Finale de Hus) en Frank Vandereyken (Da Vita de Septon) zorgden voor andere Belgische top klasseringen. 

Klik hier voor de resultaten. 

Bij de vijf- en zesjarigen 1.20m/ 1.30m kon Marinus Den Doelder (Smudo) voor een top tien klassering zorgen. 

Klik hier voor de resultaten.